Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7623 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
barbara67 napisał:
Hilton napisał:
A to ja sie tez pochwale. Moj syn na imprezie szkolenej grał na basie i na keybordzie. tez był swietny. Teraz juz nie wie sam no co sie zapisac, na taekwondo, na nauke gry na basie, czy na deskrolce dalej praktykowac.

Skoro na basie, to szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie - to mogliby grac w jednym zespole

To dobrze, ze twoj syn ma duzo zainteresowan i takich zroznicowanych jak muzyka i sport , to oznacza, ze jest wszechstronny

Jak to cudownie byc mama ( zwlaszcza takich dzieci jak NASZE)

Mama, taaaa,a Tata to co 90% materialu najlepszej jakosci to nic?
oj oj dziewczyny wy mi "seksmisje "zaczynacie przypominac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
a ja swietnie gram na cipcach, szukam solistki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Oj tam tropik - nie obruszaj sie

Nie chodzilo mi o material genetyczny tylko o chwalenie sie potomstwem - a w tym to mamy sa ekspertami

To bylo napisane w formie zartu ( pomiedzy mamowego) a nie jako zaczepka

Powodzenia w szukaniu solistki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale solistka gra sama, tropik lubisz podziwiac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
barbara67 napisał:
Hilton napisał:
A to ja sie tez pochwale. Moj syn na imprezie szkolenej grał na basie i na keybordzie. tez był swietny. Teraz juz nie wie sam no co sie zapisac, na taekwondo, na nauke gry na basie, czy na deskrolce dalej praktykowac.

Skoro na basie, to szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie - to mogliby grac w jednym zespole

To dobrze, ze twoj syn ma duzo zainteresowan i takich zroznicowanych jak muzyka i sport , to oznacza, ze jest wszechstronny

Jak to cudownie byc mama ( zwlaszcza takich dzieci jak NASZE)

Wczoraj już miałam Wam pogratulować dziewczyny , ale tłumy były więc nie dało rady czasowo i cierpliwości do błyskawicznego forum zabrakło . W sobotę ide na występy kolegów Wiktora , grają ostrą muze na pikniku i musimy byc podobno koniecznie Mój nie gra , czasami tylko na moich nerwach gra ... jak ja to lubię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Bo dzieci przede wszystkim po to sa, zeby graly na nerwach
a jak dodatkowo na jakims instrumencie muzycznym graja, to jeszcze pikniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
mnie na nerwach grał mój nauczyciel strajker ale do dziś właśnie się dowiedziałem że wrócił z barykady do pracy
KONIEC STRAJKU !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A propos dzieci, ktore graja na nerwach - wiecie, co moj syn uslyszal od "kolegi" z klasy przed wyjsciem na scene : " håper du driter deg ut" - " mam nadzieje, ze sie wyglupisz " . Zazdrosc jest znanym fenomenem rowniez w No.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
małgośka napisał:

Wczoraj już miałam Wam pogratulować dziewczyny , ale tłumy były więc nie dało rady czasowo i cierpliwości do błyskawicznego forum zabrakło . W sobotę ide na występy kolegów Wiktora , grają ostrą muze na pikniku i musimy byc podobno koniecznie Mój nie gra , czasami tylko na moich nerwach gra ... jak ja to lubię

dzieciaki , które grały na dzisiejszym pikniku

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
AC/DC musi byc bardzo popularne wsrod mlodziezy , bo nasza grupa tez ich gra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj